Olen Eerika Pohjasniemi, toimiston moniosaaja ja arjen helpottaja. Haluan auttaa yrittäjiä, yrityksiä ja projekteja toimimaan arjessa ja muuttuvissa tilanteissa. Tarjoan oman osaamiseni yrityksesi tai projektisi käyttöön. Hoidan joustavasti sellaiset tehtävät, jotka aiheuttavat monille lähinnä ahdistusta ja harmaita hiuksia.


Omaan monipuolista kokemusta assistentin tehtävistä ja pidän toimiston paperitöistä – niistä, joita monet tuntuvat mieluummin karttavan. Ryhdyin yrittäjäksi, koska pidän toiminnan täyteisistä päivistä ja uusista mahdollisuuksista. Tulen mielelläni auttamaan yrityksesi toimitiloihin, mutta töiden sähköistyminen antaa mahdollisuuden toimia myös etänä omalta toimistoltani käsin.


Vahvuuksiini kuuluvat järjestelmällisyys, organisointikyky ja kokonaisuuksien hahmottaminen. Olen nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita ja toimintatapoja, mutta halukas kehittämään niitä myös tehokkaampaan suuntaan. Myös englannin kieli luonnistuu.


Taustani on vahvimmin toimistossa, mutta omaan vahvaa käytännön kokemusta myös tuotantoyrityksen toiminnasta aina tarjouksen vastaanottamisesta tuotteen valmistamiseen ja lähetykseen asti. Yrityksen toimintaprosessin hahmottamisesta käytännössä on varmasti hyötyä monilla aloilla ja eri tehtävissä, myös toimistossa. Olen työskennellyt paljon taloushallinnon parissa, mutta ensisijainen kiinnostukseni ei ole varsinaisesti kirjanpidon saralla. En siis pyöritä tilitoimistoa. Sen sijaan olen viimeaikoina perehtynyt enemmän myös markkinointiin, etenkin digitaalisen markkinoinnin osalta. Lisäksi pidän yritysten toiminnan kehittämisestä käytännöllisempään ja yksinkertaisempaan suuntaan. Autan myös mielelläni, mikäli yritys haluaa siirtää toimintaansa sähköiseen toimintaympäristöön tai tarvitsee käytännön apua ohjelmasta toiseen siirtyessä. Prosessi kaipaa yleensä tekijän, joka jaksaa syöttää tiedot ohjelmaan. Se voin hyvinkin olla minä.


Uskon pystyväni auttamaan parhaiten yksinyrittäjiä ja pieniä yrityksiä, sillä minulta saa monipuolista osaamista useammalta osa-alueelta.

Esimerkkejä Prossarin jo hoitamista tehtävistä ja projekteista:

 • uusasiakashankinta
 • graafinen suunnittelu ja toteutus
  • käyntikortit, esitteet
  • tuotantovideoiden kuvaaminen ja editointi
 • laskutus
 • asiakaspalvelu
 • verkkokaupan päivittäminen
 • rahtikirjojen laatiminen
 • kirjanpito
 • sijaisuudet
  • esim. toimistosihteeri ja tuotantopäällikkö
 • Excel-taulukkojen pyörittely

Olen suorittanut vastuullisuusvalmennuksen ja perehtynyt yritystoiminnan vastuullisuustekijöihin. Valmennuksen yhteydessä olen laatinut omalle yritykselleni vastuullisuussuunnitelman. Vastuullisuuskysymykset ovat hyvin ajankohtaisia ja koskevat käytännössä jo kaikkia yrityksiä. Vastuullisuus on muutakin kuin kierrätystä ja näiden tekijöiden huomioiminen on monille jopa kilpailuvaltti. Voin auttaa sinua laatimaan myös oman yrityksesi vastuullisuussuunnitelman.


Olipa kyse sitten kertaluontoisesta, tai toistuvasta tehtävästä – ota rohkeasti yhteyttä!


Kiinnostuitko yhteistyöstä? Jäikö joku askarruttamaan? Laita viestiä niin selvitetään yhdessä pikimmiten, voisinko olla avuksi!